About Sab's

Sab’s Deli, Private Dining & Catering werd in 2020 in het leven geroepen door Sabine Sluis. Opgegroeid in een horeca gezin, heeft Sab altijd al veel affiniteit gehad met de keuken en het maken van heerlijke vernieuwende gerechten. Hierbij werd zij al langere tijd graag geïnspireerd door chef Donna Hay.

Vrienden en familie zeggen vaak dat Sabine is geboren met een hart voor gastvrijheid en zij houdt er van om met en voor anderen te werken. Samen met haar zusje Julia is ze nu binnen Sab’s altijd op zoek naar nieuwe, heerlijke, verse en betaalbare gerechten voor op de wekelijks wisselende kaart.

Na het afronden van Hospitality Management in Amsterdam is Sab afgestudeerd aan de Hotelschool van Den Haag, waarbij ze een Bachelor ontving in Business Administration in Hotel Management. De afgelopen vier jaar heeft Sabine gewerkt als general manager in Hotel The Exchange & Cafe Stock op het Damrak te Amsterdam.

Augustus 2020 riep voor nieuwe avonturen en zo opende zij haar nieuwe Deli op het Scheldeplein in Amsterdam Zuid. Hier zal zij met veel liefde de komende tijd haar passie voor eten en gastvrijheid combineren met haar zakelijke vaardigheden.

Kom gezellig langs!

Let's get in touch!